ua en ru

У Київраді існує фракція БЮТ у складі 32 депутатів, - О.Довгий

У Київраді існує фракція БЮТ у складі 32 депутатів. Про це заявив сьогодні під час пленарного засідання сесії Київради секретар Київради Олесь Довгий, передає кореспондент РБК-Україна.
Він зазначив, що головою фракції є Денис Москаль. О.Довгий додав, що згідно із регламентом Київради, рішення ради БЮТ про визнання правонаступною фракції у складі 14 депутатів на чолі із Тетяною Меліховою не може бути взято до уваги. "У подальшому я б пропонував дискусію, яка відбувається в середині фракції, не виносити на розгляд всієї сесійної зали і не витрачати час наш і засобів масової інформації на проблеми, які існують в середині фракції. Пропоную вам, Денисе Денисовичу (Москаль), як керівнику фракції, зосередитися на роботі з депутатами фракції і знайти спільну мову", - підкреслив О.Довгий.
Нагадаємо, 9 вересня секретар Київради О.Довгий оголосив про обрання головою фракції БЮТ у Київраді Дениса Москаля. О.Довгий зазначив, що 31 серпня 2010 р. фракція Блоку Юлії Тимошенко висловила недовіру керівництву.
Після цього головою фракції БЮТ був обраний Денис Москаль, його заступниками - Юрій Дмитрук, Дмитро Олійник та Семен Борисенко і Володимир Дробот. Секретарем фракції обраний Олексій Давиденко.
Нагадаємо, також, що за повідомленнями прес-служби БЮТ у Київраді, правонаступником фракції є група 14 депутатів на чолі із Тетяною Меліховою.