ua en ru

У Київській обл. у зв'язку з похолоданням є перебої в постачанні паливно-мастильних матеріалів на АЗС, - Присяжнюк

У Київській області в зв'язку з різким зниженням температури є значні перебої в постачанні паливно-мастильних матеріалів на автозаправочні станції. Про це сьогодні на селекторній нараді під керівництвом першого віце прем'єр-міністра, міністра економічного розвитку і торгівлі Андрія Клюєва повідомив губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Прошу через міністерство забезпечити роботу автозаправочних станцій. На сьогоднішній день є перебої в постачанні паливно-мастильних матеріалів до регіонів Київської області" - зазначив Присяжнюк.

У свою чергу перший заступник голови уряду дав доручення вирішити це питання.
"Даю доручення Держрезерву, якщо будуть перебої з паливно-мастильними матеріалами, підготувати розпорядження, щоб Держрезерв міг видавати по регіонам необхідні паливно- мастильні матеріали", - сказав Клюєв.

Також губернатор Київської області додав, що в все готове до різкого зниження температури: працюють пукти надання допомоги населенню, встановлені намети, дороги знаходяться в відповідно стані. Встановлено намети, працюють пункти надання допомоги населенню, дороги в гарному стані.

Нагадаємо, Клюєв також доручив Міністерству охорони здоров'я забезпечити бригади швидкої допомоги необхідними засобами для медичної допомоги при переохолодженні та провести роз'яснювальну роботу на телебаченні для населення щодо поведінки під час екстремально низьких температур.