ua en ru

В Київській обл. в результаті вибуху саморобної бомби загинула одна людина

В Київській обл. в результаті вибуху саморобної бомби загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба МВС України в м. Києві.

На лінію 102 від очевидця події надійшла інформація про вибух в будівлі громадської вбиральні у с. Горенка. Інформацію передали до Оболонського райуправління внутрішніх справ столиці. Слідчо-оперативною групою районного управління з місця вилучено плати двох мобільних телефонів та - в радіусі кількох десятків метрів від епіцентру вибуху - елементи тіла та одягу невідомого чоловіка.

Від вибуху загинув 35-річний киянин, який працював будівельником і виготовив вибуховий пристрій власноруч.

"Рік тому чоловік почав активно цікавитися виготовленням вибухівки та вибухових пристроїв. "Рецепти" брав з мережі Інтернет. Випробовування власноручно виготовлених зразків проводив подалі від людей - у лісі. Підривав спочатку кущі, потім перейшов на дерева. Моменти, коли вибухом викорчовує величезні дерева, знімав на мобільний телефон. Таким чином, через рік у нього зібрався солідний архів документування смертельно небезпечного хоббі", - йдеться в повідомленні МВС.

Чоловік загинув від вибуху саморобного пристрою, закладеного біля громадської вбиральні в с. Горенка Київської обл., зазначили в МВС.

Читайте також: В результаті вибуху у житловому будинку в Харкові загинули чотири людини