ua en ru

В Київській обл. прокурором Бориспільського р-ну призначено Ульмера, Таращанського р-ну - Поповича

Наказами генерального прокурора України призначено юриста 2 класу Миколу Ульмера Бориспільським міжрайонним прокурором Київської області, а радника юстиції Віталія Поповича - прокурором Таращанського району Київської області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

До цього призначення Ульмер працював заступником прокурора Києво-Святошинського району Київської області. В органах прокуратури працює з 2008 р. За цей час обіймав посади помічника прокурора, прокурора та старшого прокурора відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області, старшого помічника прокурора, заступника прокурора району.

Попович працював старшим помічником прокурора Київської області з питань внутрішньої безпеки. В органах прокуратури працює з 2002 р. За цей час обіймав посади слідчого, помічника та старшого помічника прокурора, помічника та старшого помічника прокурора області з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов'язаних з обмеженням особистої свободи громадян.