ua en ru

У Київській обл. на одному з підприємств сталася перестрілка, троє поранених, - МВС

До центральної районної лікарні м. Обухова Київської області сьогодні, 29 квітня, о 9:30 було доставлено трьох невідомих чоловіків з вогнепальними пораненнями. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

На місце події були направлені працівники слідчо-оперативної групи міліції та полку спеціального призначення.

З'ясувалося, що близько 9:00 в смт. Козин Обухівського району Київської області на територію одного із приватних підприємств на автомобілях приїхало близько 30 чоловіків у спортивному одязі та в масках із прорізами для очей. Невідомі вступили в суперечку з працівниками охорони підприємства.

"Під час словесної перепалки один з непроханих гостей вистрілив з помпової рушниці в бік охоронців, у результаті чого три людини отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Співробітники міліції оточили територію підприємства і, в результаті наполегливих переговорів, змусили групу чоловіків зняти маски і віддати зброю правоохоронцям. Зараз всі правопорушники затримані і доставлені до райвідділу міліції для встановлення їх особи та дачі пояснень щодо інциденту.

Постраждалих доставили до лікарні, де їм надана медична допомога. Один з поранених у тяжкому стані перебуває в реанімаційному відділенні.

За даним фактом слідчим відділом Обухівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Зазначимо, у смт. Козин, згідно з даними Козинської селищної ради, знаходиться чотири підприємства: Козинське лісництво, Лісозаготівельних цех, ВАТ "Космос" (екс-Козинський завод побутової хімії) і ЗАТ "Зв'язок" (надання послуг зв'язку та будівництво інженерних споруд).