ua en ru

У Київській обл. міліція знищила плантацію конопель на 1 млн грн

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів під назвою "Мак-2013" співробітники сектору боротьби з незаконним оборотом наркотиків Броварського міськвідділу міліції і працівники управління МВС України в Київській області на покинутому полі поблизу села Княжичі виявили посіви конопель площею більше двох гектарів.

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів під назвою "Мак-2013" співробітники сектору боротьби з незаконним оборотом наркотиків Броварського міськвідділу міліції і працівники управління МВС України в Київській області на покинутому полі поблизу села Княжичі виявили посіви конопель площею більше двох гектарів. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Київській області.

Міліціонери знищили наркоплантацію. На допомогу правоохоронцям прийшли місцеві жителі, які допомагали виривати і спалювати дурман-траву, а також виділили сільгосптехніку. Зараз всі рослини утилізували, а декілька кущів направлено на експертизу.

Читайте також: У Харківській обл. міліція вилучила конопель на 1,2 млрд грн

Дільничні інспектори міськвідділу міліції провели профілактичну роботу серед населення, направлену на роз'яснення законодавства України щодо заборони посівів маку і конопель, а також про адміністративну і кримінальну відповідальність, що наступає у разі порушення закону.

У Київській обл. міліція знищила плантацію конопель на 1 млн грн

У Київській обл. міліція знищила плантацію конопель на 1 млн грн

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області міліція вилучила 12 млн кущів конопель на 1,28 млрд грн.
Незаконною діяльністю по вирощуванню заборонених наркокультур займалося одне з регіональних товариств з обмеженою відповідальністю, яке має ліцензію на здійснення діяльності по перевезенню, зберіганню і культивування маку і конопель.