ua en ru

У Київському метрополітені у зв'язку з концертом Мадонни змінюється режим роботи станцій "Олімпійська" та "Палац спорту"

У зв'язку з концертом Мадонни 4 серпня, з метою забезпечення перевезення пасажирів під час концерту, який відбудеться на НСК "Олімпійський", змінюється режим роботи станцій "Олімпійська" та "Палац спорту". Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

4 серпня 2012 року з 17:00 до 19:00 станції "Олімпійська" та "Палац спорту" будуть зачинені для входу та виходу пасажирів. У зазначений період повз станцію "Олімпійська" поїзди слідуватимуть без зупинки, а станція "Палац спорту" працюватиме тільки для переходу з лінії на лінію.

Після закінчення концерту, в разі необхідності, можливе обмеження входу пасажирів на станції "Олімпійська" та "Палац спорту".

Окрім цього, 4 серпня з 17:30 до 19:00 Київський метрополітен збільшує кількість поїздів на Куренівсько-Червоноармійській та Сирецько-Печерській лініях. Також з 21:30 до закінчення руху поїздів передбачено додаткові резервні потяги для подачі їх, в разі необхідності, на лінії.

Нагадаємо, у Києві 25 липня станції "Олімпійська" і "Палац Спорту" були закриті у зв'язку з концертом Red Hot Chili Peppers.