ua en ru

У Києві за добу по меддопомогу звернулися 11 учасників акцій протесту, - КМДА

У Києві станом на 06:00 30 січня 2014 р. по медичну допомогу звернулися 11 учасників акцій протесту.

У Києві станом на 06:00 30 січня 2014 р. по медичну допомогу звернулися 11 учасників акцій протесту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"За інформацією Департаменту охорони здоров'я КМДА, станом на 6:00 30 січня (з початку доби) до лікарів бригад швидкої медичної допомоги звернулися 11 осіб, з яких 2 - госпіталізовано", - йдеться в повідомленні.

У департаменті зазначають, що причинами госпіталізації є гостра респіраторна вірусна інфекція та параноїдний синдром.

Зазначимо, раніше в КМДА повідомили, що у зв'язку з суттєвим зниженням добової температури, у Києві спостерігається почастішання випадків переохолодження та обмороження.

У зв'язку з цим столичні медики закликають киян та гостей столиці дотримуватися основних правил поведінки, які дозволять уникнути шкідливого впливу низьких температур на організм.

Зокрема, медики рекомендують одягати багатошаровий, вільний одяг; захищати відкриті ділянки шкіри; не виходити на мороз голодним; заходити кожні півгодини-годину у тепле приміщення; за можливості брати із собою термос із гарячою кавою, чаєм чи супом; рухати кінцівками та не перевтомлюватися.