ua en ru

У Києві навколо НСК "Олімпійський" до 2012 р. впорядкують зовнішню рекламу, - КМДА

У Києві навколо НСК "Олімпійський" до 2012 р. впорядкують зовнішню рекламу. Про це повідомив заступник голови Київської місткої державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА.
За словами А.Голубченка, в межах 1,5-кілометрової зони навколо НСК "Олімпійський" рекламні засоби мають бути уніфіковані за розміром, кольором, формою та гармонійно вписуватися в ландшафтно-архітектурні та історико-культурні особливості території.
За інформацією Головного управління з питань реклами, з цією метою буде створено спеціальну комісію з питань розробки паспортів вулиць, приведення до ладу фасадів будинків, благоустрою вулиць, єдиної схеми зовнішнього освітлення вулиць тощо.
Крім того, згідно з рекомендаціями УЄФА щодо проведення чемпіонату Європи з футболу, пріоритетне право на розміщення реклами в 1,5-кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" буде надано виключно міжнародним спонсорам УЄФА.
Відповідно до зазначеного документу, місто безоплатно надасть УЄФА на правах соціальної реклами 448 місць для розміщення реклами турніру.