ua en ru

У Києві в Маріїнському парку активісти згортають наметове містечко

Учасники мітингу на підтримку курсу Президента України в Маріїнському парку в Києві згортають своє наметове містечко, щоб зустріти новорічні свята в колі сім'ї, і закликають мітингувальників на Майдані Незалежності зробити те ж саме. Про це повідомив комендант наметового містечка Олександр Зінченко, відповідаючи на питання журналістів у прес-центрі майдану єднання в неділю, 22 грудня, передає прес-служба ПР (фото).

"Через наше наметове містечко за час його існування пройшли півмільйона людей. Всі ці люди з різних регіонів країни приїхали до столиці, щоб підтримати курс Президента України. І зараз кожен з нас, хто досі тут, повинен повернутися в свій будинок, зустріти Новий рік і Різдво в колі своєї родини. Тому що найголовніше на цій землі - сім'я. Нехай політики сядуть за стіл переговорів і прийдуть до компромісу, домовляться про мир і злагоду в суспільстві", - сказав він.

"Ми пропонуємо мітингувальникам на Майдані Незалежності провести якісь малі Олімпійські ігри. Давайте утихомиримо конфлікти між нами. Адже ми всі українці, ми всі єдині. Давайте проведемо змагання, наприклад, футбольний матч між майданом єднання і Євромайданом. Нехай у складі кожної футбольної команди буде половина гравців з Маріїнського парку, а половина - з Майдану Незалежності. Цим ми повинні символічно показати, що ми єдині, що між нами немає ворожнечі і чвар", - підсумував Зінченко.

У Києві в Маріїнському парку активісти згортають наметове містечко

Фото: Facebook/Andriy.Parubiy