ua en ru

У Києві встановлять ряд меморіальних дощок на честь загиблих на Майдані та в зоні АТО

У Києві встановлять ряд меморіальних дощок на честь загиблих на Майдані та в зоні АТО
У Києві найближчим часом будуть встановлені меморіальні дошки на честь загиблих під час протестів на Майдані Незалежності, а також у зоні антитерористичної операції.

У Києві найближчим часом будуть встановлені меморіальні дошки на честь загиблих під час протестів на Майдані Незалежності, а також у зоні антитерористичної операції. Відповідне розпорядження днями підписав Київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.

Так, за зверненням Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації на вулиці Червоноармійській, 114 буде встановлена меморіальна дошка на честь Андрія Миколайовича Черненко, Героя Небесної Сотні.

На будівлі Національної парламентської бібліотеки України на вул. Грушевського, 1 встановлять меморіальну дошку на честь Сергія Gagikoviča Нигояна, Героя Небесної Сотні.

Також на фасаді середньої загальноосвітньої школи №90 з'явиться меморіальна дошка на честь Сергія Борисовича Шаповала, Героя Небесної Сотні.

"У зв'язку із зверненням Деснянської районної держадміністрації на будівлі ЗОШ №275 за адресою: проспект Маяковського, 3-Г встановлять меморіальну дошку на честь Володимира Сергійовича Кравчука, загиблого в зоні АТО воїна", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше профільна комісія Київради ухвалила рішення частково перейменувати вул. Інститутську на вул. Героїв Небесної Сотні.