ua en ru

У Києві у зв'язку з проведенням футбольного матчу роботу метрополітену в ніч з 3 на 4 жовтня буде продовжено на годину

Київський метрополітен у ніч із 3 на 4 жовтня працюватиме на одну годину довше. Це пов'язано з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Динамо" (Загреб), повідомляє прес-служба метрополітену.

Через очікуване збільшення кількості пасажирів у зв'язку зі згаданою футбольною грою з 19:00 на усіх лініях метро буде збільшено кількість поїздів.

Окрім цього, на станціях "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту" буде посилено штат чергового персоналу, встановлено відповідальних осіб для контролю за перевезенням пасажирів.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме допустимі норми, черговим персоналом метрополітену можуть бути введені обмеження на вхід до станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

На станціях "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" та "Палац спорту" працівники міліції чергуватимуть в посиленому режимі з метою підвищення контролю за дотриманням громадського порядку.

Читайте також: Повідомлення про замінування станції метро "Дорогожичі" в Києві виявилося неправдивим