ua en ru

У Києві сьогодні відбудеться засідання консультаційного комітету Президентів України та Польщі

У Києві сьогодні, 8 лютого, відбудеться 23-тє засідання консультаційного комітету Президентів України та Республіки Польща. Про це повідомив радник Президента України, керівник головного управління з питань міжнародних відносин Андрій Гончарук, передає прес-служба Президента.

На заході головуватимуть уповноважений Президента України в комітеті, глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін і керівник канцелярії Президента Республіки Польща Яцек Міхаловський.

У ході засідання планується розглянути широке коло актуальних питань українсько-польського співробітництва в рамках реалізації двосторонніх домовленостей, досягнутих Президентами України та Польщі Віктором Януковичем і Броніславом Коморовським. У цьому зв'язку, зокрема, передбачається узгодити проект Дорожньої карти розвитку стратегічного партнерства між Україною та Польщею на 2013-2015 рр., який буде винесено на підписання главами держав.

Окрему увагу буде приділено тематиці українсько-польської взаємодії у питаннях європейської інтеграції України, передусім, в контексті підготовки чергового саміту Україна - ЄС та укладення угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Читайте також: Відповідальність за підписання СА з ЄС лежить на уряді України, - Фюле.