ua en ru

У Києві відкрито автомобільний рух по естакаді на Поштовій площі

У Києві сьогодні, 25 травня, відкрито автомобільний рух по естакаді на Поштовій площі. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

У церемонії відкриття взяв участь прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Мені подвійно приємно, коли реалізуються ті плани, які ще два роки тому були тільки на папері, були тільки в проекті... це тільки перша черга тієї великої, напевно, найскладнішою в Києві розв'язки, оскільки друга черга - це буде тунель, а третя - благоустрій", - зазначив Азаров.

Остаточно реконструкція Поштової площі має завершитися до кінця року. Про це заявляв кількома днями раніше генеральний директор комунальної корпорації "Київавтодор" Петро Береговий.

"Наступний на черзі - тунель. Якщо з фінансуванням буде все в порядку, то до кінця року цей об'єкт (реконструкція Поштової площі) буде завершено", - заявив Береговий. За його словами, на перехресті вулиці Набережно-Хрещатицькій та Дніпровської набережної зникне світлофор, а рух під естакадою піде по прямій лінії.

Раніше планувалося, що всі роботи на Поштовій площі будуть завершені до Дня Києва в 2013 р. Пізніше в КМДА перенесли терміни і заговорили вже про кінець жовтня 2013 р.