ua en ru

В Києві залишаються без ремонту 59 ділянок магістральних та розподільчих мереж, - КМДА

У Києві на 59 ділянках магістральних і розподільних мереж необхідно активізувати ремонтні роботи. Про це заявив сьогодні під час засідання міського оперативного штабу з питань підготовки столичного господарства до зимового періоду директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький, повідомляє прес-служба КМДА.

"Місто стабільно входить в зиму. Проте, у зв'язку з пониженням температури, ми повинні прискорити усі роботи з відновлення надання головних послуг, аби киянам було тепло і комфортно. Так, з метою оперативного усунення пошкоджень магістральних та розподільчих теплових мереж, аварійно-відновлювальні бригади працюють у цілодобовому посиленому режимі в усіх районах одночасно із залученням додаткової техніки. Проте залишаються відкритими 298 ордерів, 239 з них будуть закриті сьогодні, на інших 59 необхідно активізувати роботи, адже при мінусовій температурі відновити благоустрій буде складно", - сказав Новицький.

Виконавчий директор ПАТ "Київенерго" Юрій Магєра наголосив, що всього з початку опалювального періоду виявлено 1637 пошкоджень трубопроводів тепломереж. У той же час він повідомив, що компанія в 2013 р. інвестувала у відновлення теплових мереж міста близько 270 млн грн та повністю замінила понад 100 км теплових мереж.

Компанія взяла на себе зобов'язання ліквідовувати пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання - не більше трьох діб.

Нагадаємо, на ранок 15 листопада без гарячої води залишалося 55 житлових будинків та 42 будинки - без опалення.