ua en ru

У Києві вночі скоєно напад на кондитерський магазин

У Києві вночі скоєно напад на кондитерський магазин

У Києві вночі скоєно напад на кондитерський магазин. Про це РБК-Україна заявили в управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

"Двоє невідомих камінням розбили вітрину в одному з магазинів кондитерських виробів. Після скоєння нападу невідомі втекли", - заявили у відомстві.

В даний час на місці працює слідчо-оперативна група, вживаються дії для встановлення осіб нападників.

При цьому у відомстві не уточнили назву магазину.

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на корпорацію Roshen, мова йде про магазин Roshen в районі станції метро "Позняки".

Нагадаємо, раніше в Києві була здійснена серія нападів на кондитерські магазини Roshen, які належать Президентові України Петру Порошенку.

За даними корпорації Roshen, на її магазини проводяться сплановані і добре організовані напади.

Так, 11 січня було організовано напад на фірмовий магазин, розташований за адресою проспект Перемоги 136ж, в районі станції метро Житомирська. В одного з 4 нападників була пляшка із запальною сумішшю. Він був затриманий міліцією.

А перший напад на магазини Roshen, за даними корпорації, було скоєно 3 січня 2015 р. за адресою вул. Лятошинського 14, Теремки 2. Вночі невідомі, розбивши вітрину, почали поливати стелажі з продукцією горючою сумішшю. Охоронець магазину швидко зреагував і попередив підпал, але хуліганам вдалося втекти.

5 січня 2015 р. стався подібний випадок в магазині за адресою пр-т Маршала Тимошенка, 14а, ст. метро Мінська. Злочинцям не вдалося розбити фасадне скло і проникнути всередину, однак було облито і підпалено фасад магазину.

Третій напад стався 9 січня 2015 р. по вул. Срібнокільська, 11б, ст. метро Осокорки. Група людей із запальною сумішшю розбила каменем вітрину, закінчити задумане завадила служба посиленої охорони.