ua en ru

У Києві невідомі влаштували погром у двох ресторанах і комп'ютерному клубі ТЦ "Метроград", - міліція

У Києві в ніч на 6 лютого група осіб влаштувала погром у двох ресторанах і комп'ютерному клубі торгового центру "Метроград", розташованого біля Бессарабського ринку.

У Києві в ніч на 6 лютого група осіб влаштувала погром у двох ресторанах і комп'ютерному клубі торгового центру "Метроград", розташованого біля Бессарабського ринку. Про це РБК-Україна повідомила начальник прес-служби УМВС Києва Ольга Білик.
Так, вночі був розгромлений ресторан Mai Tai Lounge Kyiv недалеко від ст. м "Олімпійська".

"Група невідомих осіб у кількості 25-30 осіб в масках, камуфляжній формі і з кийками розбили скляні двері ресторану, а також розбили гіпсових левів при вході в заклад", - сказала вона.

За словами Білик, невідомі залишили написи "Слава Україні", "Смерть ворогам". За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

За словами Білик, 6 лютого 04:23 поступило повідомлення про те, що в комп'ютерному клубі в ТЦ "Метроград" невідома група осіб б'ють громадян.

"У лікарню доставлено 2 особи, 7 - госпіталізовано", - сказала вона.

Ця подія внесена до єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені правопорушення. Ведеться перевірка.

Як повідомила прес-офіцер міліції Шевченківського району Наталія Калиновська, в Шевченківському парку був розгромлений ресторан "ОПанас".

"Такий інцидент був. Близько 03:00 вночі група осіб в кількості 50-60 осіб в масках і касках з палицями розбили два скла", - сказала вона.

Крім цього, невідомі залишили написи "Слава Україні", "Смерть ворогам". Їх дії тривали 5-10 хвилин, після чого вони пішли у бік Хрещатика. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Як заявила Білик, в міліції не можуть стверджувати, що дані злочини зробили одні і ті ж люди, але всі версії розглядаються. При цьому вона додала, що, за словами очевидців, невідомих поєднує зовнішній вигляд і написи, які вони залишили на ресторанах.