ua en ru

У Києві на вулиці Грушевського горить огорожа стадіону "Динамо"

В результаті зіткнень у Києві на вулиці Грушевського через коктейлі "Молотова", які мітингувальники кидають у правоохоронців, зайнялася огорожа стадіону "Динамо".

В результаті зіткнень у Києві на вулиці Грушевського через коктейлі "Молотова", які мітингувальники кидають у правоохоронців, зайнялася огорожа стадіону "Динамо". Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Раніше повідомлялося, що мітингувальники закидають правоохоронців камінням і коктейлями "Молотова". Правоохоронці періодично кидають у мітингувальників шумові гранати, що виділяють сльозогінний газ.

Увечері 19 січня в Києві на вулиці Грушевського біля стадіону "Динамо" почалися сутички мітингувальників і міліції. Мітингувальники закидали правоохоронців камінням, фаєрами, коктейлями "Молотова". При цьому було спалено 6 автобусів і вантажівок правоохоронців. Міліція використовувала проти мітингувальників шумові гранати і гумові кулі. За даними міліції, під час сутичок постраждали понад 70 правоохоронців, в тому числі 49 - госпіталізовані.