ua en ru

У Києві на проїжджій частині біля ТЦ Ocean Plaza через аварію в тепломережі провалився асфальт

У Києві на проїжджій частині на вулиці Горького біля торгового центру Ocean Plaza з-за аварії в тепломережі провалився асфальт.

У Києві на проїжджій частині на вулиці Горького біля торгового центру Ocean Plaza з-за аварії в тепломережі провалився асфальт. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі КП "Київавтодор".

На цьому місці організовано об'їзд.

У той же час, згідно з повідомленням "Київенерго", оперативна бригада компанії ліквідує пошкодження ділянки магістрального трубопроводу ТМ-4 від ТЕЦ-5 у Голосіївському районі столиці по вул. Горького, 176, яке виникло внаслідок проведення гідравлічних випробувань.

У зв'язку з пошкодженням магістрального трубопроводу діаметром 1000 мм стався витік на поверхню охолодженої тепломережні води. "В результаті на проїжджій частині утворилася вимоїна діаметром приблизно 4 метри", - наголошується в повідомленні.
Пошкодження тепломагістралі сталося 2 червня 2014 р. в 15.12 годину. у зв'язку з високим рівнем зносу труб. Дана ділянка тепломережі експлуатується з 1984 року і вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс.

ДАІ, як наголошується, вчасно перекрила рух, в результаті чого жоден автомобіль не постраждав.

Станом на 17:00 місце пошкодження огороджено, енергетиками ПАТ "Київенерго" ведуться оперативні ремонтні роботи з ліквідації пошкодження трубопроводу, які планується завершити протягом доби. Асфальтне покриття проїжджої частини буде відновлено протягом двох діб.

Рух автомобілів частково обмежено, на 3 з 5 смуг.

Споживачі, які забезпечуються гарячим водопостачанням від даної тепломагістралі, в результаті проведення гідравлічних випробувань згідно графіка, тимчасово відключені від водопостачанняо 10 червня.