ua en ru

У Києві на мітинг під ВР зібралося близько 4 тис. осіб з різних політичних сил, - МВС

У Києві сьогодні, 2 квітня 2013 р. на масові заходи, організовані представниками різних політичних сил, зібралося близько 4 тис осіб. Заходи біля Верховної Ради України пройшли без грубих порушень громадського порядку. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в м. Києві

"В центральній частині столиці проходили масові заходи, організовані представниками різних політичних сил та громадських організацій, які напередодні подали до КМДА відповідні заявки. Загальна заявлена кількість учасників заходів склала близько 20 тис. осіб", - йдеться у повідомленні міліції.

Для забезпечення охорони громадського порядку МВС у м. Києві було підготовлено відповідний розрахунок сил та засобів.

Загалом у масових заходах взяло участь більше 4 тис. громадян.

До охорони громадського порядку відповідно до розрахунку сил і засобів залучалося 700 працівників органів внутрішніх справ.

Правоохоронці здійснили розмежування місць перебування учасників обох мітингів, аби таким чином не допустити можливих зіткнень між прихильниками полярних політичних сил.

Завдяки професійним діям правоохоронців грубих порушень громадського порядку не допущено.

Керівництво столичної міліції запевняє, що і в подальшому діятиме виключно в рамках правового поля та способами, передбаченими законодавством.

Читайте також: Лідери опозиції завершили мітинг під Верховною Радою