ua en ru

У Києві для забезпечення порядку на Євро-2012 будуть залучені 1,2 тис. правоохоронців з інших областей України, - МВС

У Києві для забезпечення громадського порядку під час футбольного чемпіонату Євро-2012 додатково будуть залучені 1,2 тис. правоохоронців з Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької областей. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі ГУМВС України в Києві.

"Управлінням громадської безпеки УМВС України в м. Києві спільно з відділом з питань Євро 2012 ГУМВС України в м. Києві підготовлено розрахунок сил і засобів міліції, які будуть задіяні для забезпечення охорони громадського порядку в Києві під час чемпіонату. Розрахунком передбачено залучення працівників Київського гарнізону міліції, внутрішніх військ МВС України, викладачів, командирів, ад'юнктів, слухачів, курсантів та студентів НАВС та придатних сил з п'яти областей України, а саме: Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької. Загальною кількістю 1200 працівників міліції", - заявили у прес-службі.

Всього під час фінальних матчів футбольного чемпіонату Євро-2012 за громадським порядком стежитимуть до 7 тис. працівників міліції.