ua en ru

В Києві без опалення та гарячого водопостачання залишається 66 будівель, - "Київенерго"

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі ПАТ "Київенерго" станом на 6:00 20 листопада 2013 р. тимчасово без опалення (ЦО) залишається 28 споживачів (будинків, закладів та відомств), без гарячого водопостачання (ГВП) - 38 споживачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

ПАТ "Київенерго" постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

Всього 20 листопада без ЦО або (та) ГВП - 66 споживачів, з них 63 житлових будинка, 2 відомчі будівлі, 1 дитячий заклад.

В Деснянському районі відключено 22 споживача, в Голосіївському - 6, в Святошинському - 18, Оболонському - 3, Дніпровському - 9, Шевченському - 8, Деснянський - 22.

У Дарницькому, Печерському, Подільському, Солом`янському відключення та пошкодження відсутні.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго". Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Нагадаємо, що в 2013 р. "Київенерго" інвестувало у відновлення теплових мереж міста близько 270 млн грн та повністю замінила понад 100 км теплових мереж.

Крім того, ПАТ "Київенерго" за зверненням районних адміністрацій Голосіївського, Деснянського, Святошинського і Шевченківського районів та на численні прохання мешканців прийняло рішення про повну заміну ділянок зношених тепломереж, загальною протяжністю 11,4 км, що забезпечують теплопостачання 34 будинків у столиці.

ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову і електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЕК.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють у сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажу електроенергії.