ua en ru

У Києві без гарячої води і тепла 31 будинок

У Києві станом на ранок четверга без гарячого водопостачання та централізованого опалення знаходиться 31 будинок , обсуговується компанією " Київенерго".

У Києві станом на ранок четверга без гарячого водопостачання та централізованого опалення знаходиться 31 будинок , обсуговується компанією " Київенерго". Про це йдеться в повідомленні прес -служби " Київенерго".

Так , в результаті пошкоджень на теплових мережах в Києві відключений один будинок у Дарницькому районі , один - у Печерському та три будинки - у Шевченківському .

Крім того , з початком планових робіт , у зв'язку з ремонтом ряду теплових пунктів тимчасово без ГВП залишається 26 будинків. Серед них один будинок у Голосіївському районі , п'ять - у Дарницькому , один - у Деснянському , один - у Дніпровському , п'ять - у Подільському , три - у Солом'янському , десять - у Шевченківському районах .

Зараз ліквідацією пошкоджень займаються аварійно- відновлювальні бригади "Київенерго".

Компанія також відзначає , що в період з 6:00 березня по 6:00 20 березня в результаті усунення 35 ушкоджень 240 будинків були підключені до тепла і гарячій воді.