ua en ru

У Києві 39 споживачів залишаються без центрального опалення та гарячої води, - "Київенерго"

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі ПАТ "Київенерго", станом на 6:00 13 грудня 2013 р. тимчасово без централізованого опалення (ЦО) залишається 29 споживачів, без гарячого водопостачання (ГВП) - 37. Всього 13 грудня без ЦО або (та) ГВП залишається 39 споживачів, повідомляє прес-служба "Київенерго".

Серед них 1 в Дарницькому, 9 - в Деснянському, 4 - в Оболонському, 24 - Подольскому, 1 - в Шевченківському районах.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади "Київенерго". Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

В період з 6:00 12 грудня 2013 р. по 6:00 13 грудня 2013 р. на тепломережах компанії в результаті усунення 42 пошкоджень підключено 210 споживачів.

ПАТ "Київенерго" постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову і електричну енергію в Києві, входить до складу ДТЕК.

ДТЕК - найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ). Підприємства ДТЕК працюють у сегментах видобутку і збагачення вугілля, генерації, дистрибуції та продажу електроенергії.