ua en ru

В Києві 28 липня можуть бути внесені зміни в рух пасажирського транспорту через хресну ходу

В Києві 28 липня 2013 р. можуть бути внесені зміни в рух пасажирського транспорту через хресну ходу при святкуванні 1025-річчя хрещення Київської Русі.

В Києві 28 липня 2013 р. можуть бути внесені зміни в рух пасажирського транспорту через хресну ходу при святкуванні 1025-річчя хрещення Київської Русі. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури, передає прес-служба КМДА.

"Можуть бути внесені зміни в рух пасажирського транспорту в місцях проведення заходів, зокрема, на вул. Мазепи, Лаврській і Грушевського та на час Хресної ходи, що розпочнеться в неділю о 12:00 від Володимирського собору та пройде за маршрутом: бульв. Тараса Шевченка - вул. Володимирська - Софійська площа - парк Володимирська гірка. Про зміни буде повідомлено додатково", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ДАІ попереджає про обмеження руху автомобілів у центрі Києва 26-28 липня з-за святкування 1025-річчя хрещення Русі

Крім того, в департаменті зазначили, що до Дня хрещення Київської Русі буде організовано новий автобусний маршрут. Тимчасовий автобусний маршрут № 25 курсуватиме за такою схемою руху: пл. Вокзальна - вул. С. Петлюри - вул. Жилянська - вул. Шота Руставелі (у зворотному напрямку вул. Еспланадна - вул. Саксаганського) - вул. Басейна - вул. Мечникова - Кловський узвіз - Кріпосний провулок - вул. І. Мазепи - вул. Лаврська.