ua en ru

В Івано-Франківській обл. частина вагонів вантажного поїзда зійшла з рейок, жертв немає

В Івано-Франківській області частина вагонів вантажного поїзда зійшли з рейок. Жертв і постраждалих немає, рух поїздів не припинявся.

В Івано-Франківській області частина вагонів вантажного поїзда зійшли з рейок. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"О 14:10 1 листопада в м. Івано-Франківськ на залізничній станції "Хриплин" Львівської залізниці, під час маневрування вантажного поїзда із 35 вагонів, стався схід 6 напіввагонів (5 завантажених вапняковим каменем і 1 - металобрухтом), з яких 2 вагони перекинулися", - йдеться в повідомленні служби.

Жертв і постраждалих немає, рух поїздів не припинявся.

Станом на 7:00 2 листопада вагони поставлені на рейки. До робіт було залучено 50 працівників Львівської залізниці та два відновлювальних потяги. Причина аварії встановлюється.

Нагадаємо, наприкінці серпні ц.р. в Луганській області з рейок зійшло 12 вагонів вантажного поїзда. Як було встановлено, зі станції "Красний Луч" Дебальцевської дирекції Донецької залізниці виїхало 14 вантажних вагонів. Проїхавши 3 км, з рейок зійшли 12 вагонів, з них - 7 з вугільною масою і 5 порожніх вагонів, 2 вагони залишилися на рейках. Постраждалих і загиблих, так само як і затримки в русі поїздів, не було.

Раніше в серпні подібний інцидент на залізничному транспорті стався в Запорізькій області, де два вагони пасажирського поїзда зійшли з рейок. Причиною аварії став обрив піддона двигуна локомотива, через що стався схід з рейок колісних пар двох останніх пасажирських вагонів.