ua en ru

В Італії злочинці пограбували заправку за допомогою пилососа

Курйозний інцидент стався в італійському місті на півдні країни Солерно. Невідомі зловмисники пограбували місцеву заправну станцію, в буквальному розумінні висмоктавши з неї всі гроші. Знаряддям злочину став звичайний побутовий пилосос, пізніше викинутий бандитами недалеко від заправки.

Курйозний інцидент стався в італійському місті на півдні країни Солерно. Невідомі зловмисники пограбували місцеву заправну станцію, в буквальному розумінні висмоктавши з неї всі гроші. Знаряддям злочину став звичайний побутовий пилосос, пізніше викинутий бандитами недалеко від заправки. Про це пише Corriere della Sera.

Збиток, нанесений зловмисниками співробітникам станції, склав близько трьох тисяч євро. Злодії пробили корпус одного з автоматів з прийому грошей, а потім сунули всередину звичайний побутовий пилосос.

Як виявилось, цей пристрій цілком підходить не тільки для збору пилу, але і для поглинання готівки. Злочинців врятувало, що заправна станція була автоматичною, тобто людей там не було.

З використаним пилососом бандити обійшлися по-свинськи. Випатравши його до останнього євро, вони викинули цей предмет побутової техніки на узбіччі, де він і був виявлений поліцейськими. Зараз ведеться пошук злодіїв.