ua en ru

В Інтернет потрапила внутрішньокорпоративна документація компанії Apple

В Інтернеті з'явилася внутрішньокорпоративна записка керівника корпорації Apple Тіма Кука своїм співробітникам, передає портал Business Insider.

В Інтернеті з'явилася внутрішньокорпоративна записка керівника корпорації Apple Тіма Кука своїм співробітникам, передає портал Business Insider.

Велика частина документа містить огляд новинок та інновацій, які Apple вивела на ринок в 2013 р., однак Кук приділив місце і планами Apple в 2014 р.

"Вже зараз у нас є велика кількість планів на 2014 р., включаючи кілька грандіозних проектів, які, як нам здається, знайдуть гарячий відгук серед покупців", - йдеться в документі.

Що представляють собою ці проекти, Кук не уточнив, проте Business Insider виділив декілька найбільш очікуваних інновацій Apple, які можуть бути реалізовані в наступаючому році.

По-перше, це "розумні годинник" iWatch, по суті, наручний комп'ютер. Вперше інформація про те, що Apple займається розробкою цього пристрою, стало відомо на початку 2013 р. Експерти відзначають, що кілька недавніх призначень у вищому керівництві корпорації можуть побічно свідчити про швидкої презентації iWatch.

Очевидно, що в 2014 р. Apple представить нові моделі в своїй лінійці телефонів iPhone і планшетних комп'ютерів iPad. Однак на цей раз аналітики очікують від щорічній презентації гаджетів нових технологічних рішень. Наприклад, збільшення площі екрану. На думку експертів, діагональ екрану нової моделі iPhone може зрости до 4,7 дюйма, а у iPad - до 13 дюймів.

Нарешті, ймовірно, що саме в 2014 р. публіці буде представлений власний телевізор від компанії Apple. Розмови про це йдуть вже близько 10 років, однак на даний момент серед продуктів компанії представлений лише мультимедійний програвач Apple TV, що підключається до звичайного телевізора для відтворення даних. Експерти Business Insider вважають, що цей "довгобуд" затягнеться ще на якийсь час, тому поява телевізора з логотипом яблука в 2014 р. малоймовірно.