ua en ru

У Харківській області призначений новий керівник Фіскальної служби

Підприємець, адвокат Михайло Гагаркин призначений в. о. начальника Державної Фіскальної служби України в Харківській області (наказ ГФСУ №160-0 від 20.01.2015 р). Про це РБК-Україна повідомили в ГФС в Харківській області.

Офіційного представлення нового начальника поки не було.

Михайло Гагаркин був висунутий низкою громадських організацій підприємців Харкова та рекомендований Радою з кадрів Державної фіскальної служби.

"Від нового начальника підприємці очікують постійних контактів з бізнес-асоціаціями, реформування самої податкової служби, серйозних кадрових перестановок в податкових органах області та районів, відсторонення від служби осіб, помічених у корупційній діяльності, вирішення проблемних питань - припинення перевірок малого бізнесу, ПДВ і зарплати в конвертах, - повідомив кореспонденту РБК-Україна президент Харківської обласної громадської організації "Асоціація приватних роботодавців" Олександр Чумак.

За його словами, офіційне представлення Михайла Гагаркина очікується сьогодні, 22 січня.

У Харківській області призначений новий керівник Фіскальної служби

Фото з сторінки Гагаркіна в соцмережі Facebook

Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань протидії та боротьби з корупцією визнав незадовільною кадрову політику Державної фіскальної служби України.