ua en ru

В Харківській обл. завершила роботу урядова спецкомісія з перевірки забезпечення сил АТО

У Харківській області завершила роботу спеціальна урядова комісія, створена за рішенням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, з метою перевірки всебічного забезпечення військовослужбовців різних силових структур, які залучаються до антитерористичної операції (АТО).

У Харківській області завершила роботу спеціальна урядова комісія, створена за рішенням Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, з метою перевірки всебічного забезпечення військовослужбовців різних силових структур, які залучаються до антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

У спецкомісію увійшли представники чотирьох міністерств: оборони, соціальної політики, охорони здоров'я та фінансів, на чолі із заступником міністра оборони України - керівником апарату Петром Мехедом.

"Особливу увагу ми звертали на питання матеріально-технічного, медичного та грошового забезпечення. Приміром, нас цікавило наявність бронежилетів, захисних шоломів та інших засобів, необхідних солдатам. У розмовах з бійцями Збройних Сил, Національної гвардії та інших силових структур ми оцінювали реальний стан справ і приймалися заходи щодо вирішення невідкладних проблем", - заявив Мехед.

За його словами, за результатами роботи міжвідомчої групи, будуть підготовлені висновки і пропозиції щодо покращення всебічного забезпечення військовослужбовців в зоні АТО.

"Ці дані вже найближчим часом будуть розглядатися на засіданні Кабінету міністрів України", - підкреслив заступник міністра оборони.