ua en ru

У Харкові створили страйковий комітет, - "Удар"

У Харкові сьогодні, 12 лютого 2014 р., створили страйковий комітет до складу якого увійшли представники партій "Удар", "Батьківщина", "Свобода" та представники громадських організацій і профспілок Харківської області.

У Харкові сьогодні, 12 лютого 2014 р., створили страйковий комітет до складу якого увійшли представники партій "Удар", "Батьківщина", "Свобода" та представники громадських організацій і профспілок Харківської області. Про це повідомляє прес-служба "Удару".

"Страйк - це один з тих мирних методів, який має продемонструвати владі, що український народ, і на Майдані, і на робочих місцях вимагає порядку в державі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні "Удар" оголосив про проведення попереджувального страйку 13 лютого близько 12:00 по всій Україні.

"Ми закликаємо кожного свідомого українця і кожного свідомого киянина 13 лютого орієнтовно в 12 годин дня проявити громадянську позицію і взяти участь у всеукраїнському попереджувальному страйку протягом години. Це не порушує закон і навіть не потрапляє під статтю "прогул", - заявляють у партії.

Опозиціонери висувають до влади чотири вимоги: вивести спецпідрозділи з Києва, повернутися до Конституції 2004 року, сформувати уряд народної довіри" та покарати винних у катуванні людей.