ua en ru

У Харкові оброблено близько 60% бюлетенів із виборів мера, про лідера гонки доки говорити зарано, - глава Харківською МВК

У Харкові оброблено близько 60% бюлетенів із виборів мера міста, але про лідера гонки доки говорити рано. Про це повідомив РБК-Україна голова харківської міської виборчої комісії Олександр Дмитренко.
Він також підкреслив, що коментувати результати обробки бюлетенів уповноважений лише він, але він зараз знаходиться в лікарні і жодних коментарів він ще не давав.
О.Дмитренко пообіцяв дати точніші цифри через годину Він також підкреслив, що не знає, звідки в ЗМІ з'явилася інформація про те, що за результатами обробки 60% бюлетенів лідирує А.Аваков.
Згідно паралельному підрахунку голосів, що проводився Партією регіонів, на 11:00 підраховано 92,5% бюлетенів. Збільшується розрив на користь Геннадія Кернеса. За нього проголосувало 127 тисяч 353 людини, за Арсена Авакова - 116 тисяч 248 людей. Різниця складає 11 тисяч 105 людей.
За паралельними підрахунками, що проводяться ВО "Батьківщина", за даними із 31,66% протоколів з мокрими печатками лідирує А.Аваков з 29,67% голосів, Г.Кернес набирає 29,07% голосів, Алла Александровська (Компартія України) - 15,8%.