ua en ru

У Харкові розстріляли з гранатомета офіс кандидата в нардепи і підірвали банкомат

У Харкові сьогодні вночі з гранатомета розстріляли офіс кандидата в народні депутати по округу №169 юриста Олега Головкова і підірвали банкомат одного з банків.

У Харкові сьогодні вночі з гранатомета розстріляли офіс кандидата в народні депутати по округу №169 юриста Олега Головкова і підірвали банкомат одного з банків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Харкові.

"26 вересня близько 02-45 до чергової частини Комінтернівського РВ надійшло повідомлення про те, що в житловому будинку по вулиці Лебединській стався вибух. Під час збору первинної інформації було встановлено, що невідомі особи здійснили постріл, імовірно з гранатомета, у бік десятиповерхового будинку. У результаті на 1-му поверсі пошкоджений віконний отвір офісу приватного адвоката, а також розбиті шибки в чотирьох вікнах. Постраждалих немає, за медичною допомогою ніхто не звертався. З місця події вилучено речові докази", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст 258 КК України (терористичний акт).

Крім в Київському районі Харкова близько 4:30 по вулиці Академіка Вальтера невідомі зловмисники пошкодили банкомат, що належить одному з банківських установ України.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

У той же час, як відзначають місцеві ЗМІ, з гранатомета обстріляли офіс кандидата в нардепи по округу №169 юриста Олега Головкова, в якому, зокрема, зберігалися речі, призначені для української армії.

Нагадаємо, 8 вересня у Харкові невідомі вистрілили з вогнемета по будівлі військового комісаріату.