ua en ru

У Харкові кількість жертв через падіння будівельного крана збільшилася до трьох осіб

У Харкові кількість загиблих в результаті падіння будівельного крану за станом на 19 травня зросла до трьох осіб, двоє потерпілих залишаються у лікарні.

У Харкові кількість загиблих в результаті падіння будівельного крану за станом на 19 травня зросла до трьох осіб, двоє потерпілих залишаються у лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міської ради.

Як повідомив заступник головного лікаря з хірургічної допомоги Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. А. Мещанінова Андрій Козаченко, всього 17 травня в лікарні надійшло п'ять постраждалих. Один з них після обстеження та надання амбулаторної допомоги відпущений додому.

З чотирьох госпіталізованих дві жінки мали численні травми, несумісні з життям. Відразу після надходження в лікарню їх прооперували, і вони прожили близько доби.

"Лікарі боролися за життя, але у потерпілих були численні переломи, черепно-мозкові травми, ушкодження внутрішніх органів", - повідомив лікар.

У медустанові залишаються двоє постраждалих. Одна з них, 40-річна жінка, перебуває в реанімації, у неї важкий, але стабільний стан. Стан іншої постраждалої, 20-річної дівчини, менш важкий, вона вже переведена з реанімації в звичайну палату.

Нагадаємо, 17 травня, близько 20:00, в районі Олексіївського ринку впав будівельний кран. В результаті одна дівчина загинула на місці, ще п'ять чоловік були доставлені в лікарню швидкої допомоги.