ua en ru

У Голландії продається човен, який завжди можна возити з собою

У продаж надійшов Maarno Folding Rowboat - пластиковий човен, який назавжди позбавить свого власника від купи проблем і подарує йому і його другій половинці незабутні відчуття.

У продаж надійшов Maarno Folding Rowboat - пластиковий човен, який назавжди позбавить свого власника від купи проблем і подарує йому і його другій половинці незабутні відчуття.

Насамперед човен - це незручно. Для його транспортування обов'язково потрібен місткий автомобіль, а якщо він надувний - ще й потужний насос. І вся романтика від потенційної прогулянки по озерах, каналах випарується ще на стадії приготування: поки довезеш судно, приготуєш його і спустиш на воду, сім потів зійде, і все, що після цього захочеться зробити, - лягти і ніколи більше не вставати.

На щастя, є засіб позбавити себе від подібних мук.

Maarno Folding Rowboat складається з шматка пластику, тому його ожна легко скласти, а місця він займе зовсім небагато. Поклавши цей човен в багажник машини, можна без проблем привезти його до того самого озера, швидко розкласти і відправитися в подорож в компанії білих лебедів і сірих качок. Залишиться тільки гребти. Загалом, краще побачення з природою і придумати складно.

Крім того, при бажанні на човні можна плавати і в міських умовах - хоч по вузьких каналах Венеції. Правда, влізе в судно тільки дві людини, так що любителі гучних водних вечірок будуть трохи розчаровані. А ще він ідеально підійде рибалкам і туристам і допоможе людям, постраждалим від повені.

Maarno Folding Rowboat з'явилася в результаті тандему дизайнерів Макса Фроммельда і Арно Матиеса. І це лише один з проектів, спільно ними розробляються. Так що в майбутньому від них варто очікувати ще безлічі цікавих робіт.

У Голландії продається човен, який завжди можна возити з собою У Голландії продається човен, який завжди можна возити з собою У Голландії продається човен, який завжди можна возити з собою