ua en ru

У Німеччині через ураган загинули 5 осіб

Шквалистий вітер, гроза та град обрушилися напередодні ввечері на міста федеральної землі Північний-Рейн Вестфалія, яка розташована на північному заході Німеччини.

Шквалистий вітер, гроза та град обрушилися напередодні ввечері на міста федеральної землі Північний-Рейн Вестфалія, яка розташована на північному заході Німеччини. Жертвами негоди стали не менше п'яти осіб.

Черещ сильний вітер в аеропорту Дюссельдорфа вночі з 21 до 22 годин за місцевим часом були скасовані всі авіарейси. На кілька годин вночі було зупинено залізничне сполучення, пасажири перечікували негоду у своїх купе.

У Дюссельдорфі три людини загинули та кілька отримали поранення внаслідок падіння на житловий будинок тополі. Рятувальникам вдалося дістати з-під завалів трьох поранених. У Кельні через негоду загинув велосипедист, він їхав в грозу повз дерева, в яке вдарила блискавка. В Ессені один чоловік загинув, коли намагався прибрати з дороги повалені дерева.

Багато вулиць в Дюссельдорфі все ще заблоковані поваленими деревами. Зупинено рух наземного громадського транспорту. Поліція оцінює збиток, заподіяний багатьом містам на північно-заході країни, в 300 тис. євро.