ua en ru

У Генштабі стверджують, що бойовики не зможуть зімкнути кільце навколо Дебальцеве

У Генштабі стверджують, що бойовики не зможуть зімкнути кільце навколо Дебальцеве

У Генеральному штабі Збройних Сил України стверджують, що бойовики не зможуть зімкнути кільце навколо Дебальцеве Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генштабу.

"Відмінна робота української артилерії і зосередження в зазначеному районі (Дебальцевському, - ред.) значних сил, дозволяють впевнено стверджувати, що цей плацдарм не буде замкнена в кільце і відрізаний від постачання та комунікацій", - йдеться в повідомленні.

Проте в Генштабі підкреслили, що ситуація в цьому районі залишається найбільш напруженою, бойовики продовжують обстріл міста.

"Незважаючи на значну чисельність проросійських бойовиків і найманців, зосереджених навколо Дебальцевського плацдарму і щільний артилерійсько-мінометний вогонь, всі спроби ворога захопити нові позиції і змінити існуючу лінію розмежування у свою користь, зустрічають гідну відсіч українських військових, які ведуть вогонь тільки у відповідь", - повідомили в Генштабі.

Нагадаємо, сьогодні командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко допускає, що в разі бездіяльності командування в Дебальцеве може утворитися "котел".

За даними МВС, під Дебальцеве спрямовані елітні частини армії Росії.