ua en ru

Під Дебальцеве спрямовані елітні частини армії Росії, - МВС

Під Дебальцеве спрямовані елітні частини армії Росії, - МВС

У район н. п. Дебальцеве (Донецька область) спрямовані елітні частини російської армії. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в Facebook.

"Присутність військовослужбовців регулярної російської армії на території України збільшується щогодини. Ворог кинув небачені сили з регулярних елітних частин ЗС РФ на Дебальцевское напрямок", - повідомив Шкіряк.

За його словами, бойовики безперервно атакують позиції сил АТО масованими ударами ствольної артлерии, САУ, "Градами", "Смерчами", "Ураганами", танками і БТР.

"Кілька спроб прориву десантно-штурмових бригад були відбиті нашими бійцями. Путінські терористи перетворюють район Дебальцеве на випалену землю... Гаряче всього в районі Логвиново-Калинівка. Намагаються оточити і взяти у "мішок". Йдуть безперервні бої. На мій погляд, потрібно піднімати авіацію і гасити ворога "Точкою", - додав радник глави МВС України.

Нагадаємо, раніше в Міноборони України повідомили, що бойовики отримали завдання захопити Дебальцеве і Маріуполь до 15 лютого, коли має почати діяти режим припинення вогню.