ua en ru

В.Джарти прооперовано, він знаходиться на лікуванні, - перший віце-прем'єр АРК

Голову Ради міністрів Автономної республіки Крим (АРК) Василя Джарти прооперовано, він знаходиться на лікуванні. Про це повідомив перший заступник голови кримського уряду Павло Бурлаков на брифінгу в Сімферополі, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами П.Бурлакова, прем'єр Криму переніс операцію і в даний час проходить планове лікування.

"Проведено планову операцію, і проводиться планове лікування. З Василем Георгійовичем ми щодня на зв'язку. Всі питання, які виносилися на Раду міністрів, - це доручення прем'єр-міністра Криму - ці питання винести і прийняти щодо них рішення. Тому постійно ми спілкуємося, постійно обговорюємо всі питання", - відзначив перший віце-прем'єр Радміну Криму.
При цьому він відмовився повідомляти діагноз і місце, де проходить лікування В.Джарти.

"Я ж не лікар. Це все-таки такі речі, як би чутливі для кожної людини. Тобто, мені б не хотілося за нього ці речі коментувати ... Я думаю, що найближчим часом ви поставите йому всі питання самі, і він на все, що пов'язано з лікуванням, вам відповість", - сказав П.Бурлаков.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, в даний час глава Ради міністрів Криму Василь Джарти знаходиться на лікуванні у Німеччині і повернеться до роботи через два місяці.