ua en ru

У Донецькій області звузився асортимент продуктів харчування, - ДонОДА

У міста та райони Донецької області здійснюється завезення продовольства, проте звузився асортимент товарів на територіях, де ведуться бойові дії.

У міста та райони Донецької області здійснюється завезення продовольства, проте звузився асортимент товарів на територіях, де ведуться бойові дії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

"За даними виконкомів міськрад та райдержадміністрацій, підприємства роздрібної торгівлі в містах і районах працюють у штатному режимі. Продукти першої необхідності завозяться як централізовано, так і самостійно підприємцями", - йдеться в повідомленні.

Відзначається підвищений попит на соціально значущі товари. Разом з тим, залишається ускладненою доставка товарів між населеними пунктами. Крім того, спостерігається звуження асортименту продуктів харчування в об'єктах торгівлі на територіях, де ведуться бойові дії.

Також повідомляється, що на даний момент відсутній зв'язок з містами Кіровське, Сніжне, Шахтарськ, Ясинувата, Амвросієвським районом, у зв'язку з чим інформації про продовольчому забезпеченні місцевих жителів недоступна.