ua en ru

У Донецькій області сили АТО знищили 2 передових позиції бойовиків, - ІС

У Донецькій області сили АТО знищили 2 передових позиції бойовиків, - ІС
У Донецькій області сили антитерористичної операції знищили 2 передових позиції бойовиків.

У Донецькій області сили антитерористичної операції знищили 2 передових позиції бойовиків. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В результаті дій українських військ знищена одна передова позиція противника в районі Спартака і одна - між н. п. Піски і Красногорівка. Після чого супротивник почав масований обстріл з важкого піхотного озброєння позицій українських військ в даних районах", - розповів Тимчук.

Також він повідомив, що до лівого флангу Дебальцевського плацдарама (район Чорнухине Луганської області), після невдалого штурму бойовики підтягнули свіжі формування. З районів Стаханова та Алчевська перекинута бронетехніка (до 6 танків і до 10 інших бойових броньованих машин).

"В районі н. п. Оленівка російсько-терористичні війська продовжують обладнати район зосередження. Розбитий базовий табір, проводяться інженерні роботи. В районі н. п. Трьохізбенка зосереджена посилена ротна тактична група противника, що включає до 16 одиниць бронетехніки. Південніше розташована підтримуюча артилерійська група (до 6 одиниць артилерії)", - зазначив Тимчук.

Крім того, за його словами, в районі Маріуполя зафіксовано висунення вперед передових ударних груп противника загальною чисельністю до 2-х рот.

Нагадаємо, бойовики посилили свої передові позиції в Донецьку.