ua en ru

Бойовики посилили свої передові позиції в Донецьку, - ІС

Бойовики посилили свої передові позиції в Донецьку, - ІС
Бойовики посилили передові позиції в Петровському, Київському та Кіровському районах Донецька, а також в районі Спартака Донецьку.

Бойовики посилили передові позиції в Петровському, Київському та Кіровському районах Донецька, а також в районі Спартака Донецьку. Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Російсько-терористичні війська посилили свої передові позиції в Петровському, Київському та Кіровському районах Донецька, а також в районі Спартака. Фактично всі "внутрішні" блокпости в даних районах зняті, особовий склад перекинуто "на передову", - зазначив Тимчук.

Він додав, що така ж ситуація спостерігається в районі Макіївки Донецької області. "На північно-східних околицях Макіївки противник обладнав вогневі позиції артилерії, однак самі артилерійські підрозділи знаходяться в глибині оборони противника і висуваються вперед тільки для нанесення вогневих ударів, після чого відводяться. В нанесенні ударів бере участь до 2-3 вогневих підрозділів (батарей) ствольної і реактивної артилерії", - розповів керівник групи "Інформаційний спротив".

Він також зазначив, що за минулу добу бойовики близько 50 раз обстріляли позиції сил АТО. Найбільш напружена обстановка, за його словами, на Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках (18, 17 і 11 обстрілыв відповідно).

"Російські окупанти і незаконні збройні формування наносили вогневі удари по позиціях українських військ і цивільних об'єктів в районі н. п. Станиця Луганська - 7 разів, Піски - 5, Кримське - 4, Красногорівка, Нікішино, Чорнухине - по 3 обстріли", - повідомив Тимчук.

Нагадаємо, вчора в районі донецького аеропорту отримали поранення 5 українських військових.