ua en ru

В Донецькій області підняті на рейки всі цистерни із пропан-бутаном

В Донецькій області на рейки була піднята остання з 26 цистерн із пропан-бутаном, що перекинулися 2 лютого на перегоні "Вдала-Межова".

В Донецькій області у суботу, 8 лютого 2014 р., о 8:30 на рейки була піднята остання з 26 цистерн із пропан-бутаном, що перекинулися 2 лютого на перегоні "Вдала-Межова". Про це повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

Згідно з повідомленням, наразі вже відновлено понад 150 м залізничної колії. Наразі підрозділи служби електропостачання Донецької залізниці здійснюють роботи з відновлення контактної мережі.

Як нагадують у прес-службі Донецької залізниці, у зв'язку зі сходом цистерн рух пасажирських поїздів, які курсували ділянкою "Красноармійськ-Чаплине", відхилено частково через Павлоград, частково через Лозову.

Нагадаємо, що 2 лютого 2014 р. о 5:58 на перегоні "Вдала-Межова" зійшли з рейок 26 цистерн з пропан-бутаном. Вантажний поїзд складався з 66 цистерн.

При цьому міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков зауважив, що вибух цистерн не несе загрози здоров'ю людей.