ua en ru

В Донецькій області 5 міст залишаються без водопостачання

У Донецькій області без водопостачання залишаються міста: Дружківка, Дзержинськ, Костянтинівка, Краматорськ і Слов'янськ.

У Донецькій області без водопостачання залишаються міста: Дружківка, Дзержинськ, Костянтинівка, Краматорськ і Слов'янськ. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з черзвычайным ситуацій (ДержНС).

Згідно з повідомленням, 4 червня близько 13:00 біля с. Черевковка Слов'янського району, де діють озброєні сепаратисти , внаслідок пошкодження водопроводу діаметром 1400 мм і повітряної електролінії ЛЕП-110 кВ, без центрального водопостачання залишилися мешканці п'яти міст - Дружківка, Дзержинськ, Костянтинівка, Краматорськ і Слов'янськ.

Комунальним підприємством "Міськводоканал" та підрозділом Держнс України організовано підвезення води в міста Дружківка, Дзержинськ, Костянтинівка та Краматорськ. До р. Слов'янськ підвезення води не здійснюється у зв'язку з активними діями сепаратистів.

В 05:00 5 червня електролінія відновлена.

У той же час, відновлювальні роботи комунальним підприємством "Компанія "Вода Донбасу" розпочнуться після завершення активних бойових дій в районі пошкодження водопроводу.