ua en ru

У Донецькій обл. міліція затримала 6 членів ОЗГ, яка здійснювала розбійні напади

У Красноармійську (Донецька обл.) міліція затримала організовану злочинну групу, яка здійснювала збройні напади на громадян і підприємства в Красноармійському районі і м. Димитров. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Донецькій області.

"Зараз 6 учасників організованої злочинної групи обирається запобіжний захід. У членів ОЗУ вилучено автомат Калашникова та боєприпаси до неї, а також камуфляжна форма і балаклави. До складу банди входили жителі р. Красноармійська і р. Димитрова у віці 20-25 років, у тому числі дівчина", - сказано в повідомленні.

Як уточнюється, всі затримані, крім одного, є безробітними і раніше не були судимі.

"Встановлена причетність даних осіб до скоєння 10 розбійних нападів. Затримані перевіряються на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Донецької області", - додали в міліції.

Слідчим відділом Красноармійського МВ відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Фігурантам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, напередодні міліція затримала в Донецькій обл. 8 членів "Руської православної армії".