ua en ru

У Донецькій обл. за бойових дій залишаються знеструмленими 37 населених пунктів, - ДТЕК

У Донецькій обл. за бойових дій залишаються знеструмленими 37 населених пунктів.

У Донецькій обл. за бойових дій залишаються знеструмленими 37 населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Як повідомляється, в результаті бойових дій в Донецькій області залишаються знеструмленими 37 населених пунктів (в тому числі, частково і повністю):

Зорька, Маринівка, Степанівка, Сауровка, Тарани, Данилівка, Польове, Никишино, Круглик, Веселий, Кумшатский, Тимофіївка, Стрюково, Димитрово, Малоорловка, Камышатка, Кам'янка, Кожевня, Старомихайлівка (Сторомихайлівка), Славне, Піски, Водяне, Лозове, Невельское, Нетайлово, Первомайське, Уманське, Петровське, Бердичі, Ластівчине, Спартак, Веселе, Рясне, Новогригорівка, Червоний Партизан, Сонжаровка, Федорівка.

Частково знеструмлені міста Мар'їнка, Авдіївка, Донецьк, Горлівка.

У ДТЕК відзначили, що 25 жовтня бригади Торезького, Дебальцевського, Старобешівського РЕМ ДТЕК Донецькобленерго не мали можливості вести відновлювальні роботи через бойових дій.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив забезпечити безперебійне електропостачання виборчих дільниць під час виборів у Верховну Раду 26 жовтня.