ua en ru

У Донецьку відновлюється водопостачання

У Донецьку відновлюють водопостачання, процес відновлення міська влада планує завершити сьогодні до 19:00.

У Донецьку відновлюють водопостачання, процес відновлення міська влада планує завершити сьогодні до 19:00. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Вчора 4 вересня о 18:15 було відновлено електропостачання Верхньо-Кальміуської фільтрувальної станції. В 00:30 вона була запущена в мінімальному режимі роботи. В 4:40 працівники КП "Компанія "Вода Донбасу" вивели роботу станції на нормативний режим. З 7 ранку сьогодні почалося наповнення наливних водоводів, що постачають воду на водопровідні вузли КП "Донецькміськводоканал", - йдеться в повідомленні.

Мерія Донецька повідомляє, що протягом сьогоднішнього дня під контролем працівників водоканалу завершиться напрессовка резервуарів чистої води на водопровідних вузлах, після чого розпочнеться наповнення водоводів розводящої мережі і вирівнювання гідравлічного режиму міста. "Якщо процес пройде успішно, вода почне надходити в будинки донеччан вже до 19 години", - обіцяють у мерії.

Повідомляється, що після відновлення в Донецьку в повному обсязі вода буде подаватися всім споживачам з 19:00 до 22:00, а в інший час - з перебоями.

"Звертаємо особливу увагу на те, що після появи води в кранах її необхідно кип'ятити перед вживанням в їжу", - уточнюють в мерії.