ua en ru

У Донецьку обстановка стабільно напружена, громадський транспорт працює згідно з графіками "вихідного дня"

В Донецьку станом на 13:00 обстановка стабільно напружена, за повідомленнями мешканців, в районах - тихо. Про це повідомили у прес-службі Донецької міськради.

Системи життєзабезпечення міста працюють. Аварійні бригади підприємства "ПЕМ-Енерговугілля" ведуть відновлювальні роботи на мережах у Петровському районі та місті Моспине. За інформацією диспетчерської служби Донецьких електричних мереж, в першій половині дня 1 вересня фахівці відновили енергопостачання мікрорайону Гладківка в Київському районі. Також заживлено три трансформаторні підстанції в Куйбишевському районі. Роботи з відновлення енергопостачання мікрорайонів у Куйбишевському, Кіровському, Київському і Петровському районах тривають.

Громадський транспорт на вулицях міста працює згідно з графіками "вихідного дня". Не відновлено рух рухомого складу по тролейбусному маршруту №8. Автобусне сполучення Донецька з іншими містами здійснюється через автовокзал "Південний".

За інформацією прес-служби Донецької залізниці, пасажирські поїзди далекого прямування, як і раніше, відправляються зі станцій Костянтинівка і Маріуполь. На залізничному вокзалі Донецька городяни обслуговуються тільки в залі попереднього продажу проїзних документів (центральна будівля, вхід праворуч). Пасажири мають можливість придбати/здати залізничні квитки, а також отримати необхідну довідку в бюро інформації. Режим роботи - з 8:00 до 17:00.

Нагадаємо, в Донецьку ніч на 1 вересня пройшла без активних військових дій, залпів і вибухів.