ua en ru

У Донецьку вночі були чутні залпи з важких знарядь, - мерія

У Донецьку ніч з 1 на 2 вересня пройшла неспокійно. За повідомленнями жителів, періодично були чутні звуки залпів з важких знарядь, повідомили у прес-службі міськради.

За повідомленням ДержНС України в Донецькій області, в результаті потрапляння снарядів пошкоджено літню кухню у дворі будинку №3 по вулиці Родіонова в Петровському районі, а також покинутий гараж у Київському районі, розташований за адресою проспект Верстовського, 29.

Станом на 9:30 обстановка в Донецьку стабільно напружена. Працюють комунальні служби і громадський транспорт. Ситуація із продовольством задовільна.

Фахівцями ДТЕК Донецькобленерго відновлено роботу підстанції Гілка. По резервних лініях електроенергію отримали жителі мікрорайонів Гладківка та Іванівка Київського району. Крім того, відновлено енергопостачання мікрорайону Привокзальний Куйбишевського району, а також трьох вугільних підприємств - шахт Абакумова, Чекіст і Челюскінців (ДП "ДВЕК").

Сьогодні, 2 вересня аварійними бригадами енергопостачальних підприємств тривають роботи з ремонту та заміни пошкоджених ліній електропередачі в Київському, Куйбишевському, Петровському та Кіровському районах міста.