ua en ru

У Донецьку через обстріли за добу загинуло 2 мирних жителя, 3 поранено, - мерія

У Донецьку в результаті обстрілів за останню добу загинуло двоє мирних жителів, три людини поранено.

У Донецьку в результаті обстрілів за останню добу загинуло двоє мирних жителів, три людини поранено. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

"Станом на 12:00 достовірно відомо про двох загиблих мирних жителів: по Київському проспекту 54 і біля Путилівського ринку. Осколкові поранення отримали три людини", - йдеться в повідомленні.

В районі Донецького аеропорту, за даними мерії, тривають запеклі бої. В результаті бойових дій знову сильно постраждала інфраструктура та жителі Київського району. Також в результаті обстрілу в північній частині Київського району пошкоджені газові трубопроводи.

Крім цього, в багатоповерхові будинки по Київському проспекту 54 і Партизанського проспекту 84 потрапили снаряди. На місцях потрапляння виникли пожежі, ліквідацією яких займалися ДСНС України. У приватному секторі горять кілька будинків, куди пожежні наряди не можуть потрапити через безперервні бойові дії.

Нагадаємо, у Донецьку за добу з 15 на 16 вересня в результаті обстрілу, за даними мерії, загинули 3 мирних жителів і ще 5 отримали поранення різного ступеня тяжкості